110V Ólom-Sav Lítium Akkumulátor Kapacitás Teszter-- Elektromos Kerékpár Akkumulátor 12-72V 5-10A Mentesítés Teszter (EBD-B10H)
  • Legutóbbi

110V Ólom-Sav Lítium Akkumulátor Kapacitás Teszter-- Elektromos Kerékpár Akkumulátor 12-72V 5-10A Mentesítés Teszter (EBD-B10H)

HUF 13498.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kisütési áram tartomány : 0. 1 x angol nyelvű kézikönyv szoftver elküldi e-mailben(angol nyelven).00 V, léptető 0.Csatlakoztassa a készüléket egy számítógép lehetővé teszi, hogy olvassa el grafikonok felvétel az egész vizsgálati folyamat elérni funkcióval.Csatlakoztassa az akkumulátor pozitív pólus a bal konnektorba, majd a negatív pólus a jó. grafikonok, kalibrálás, firmware frissítés, valamint a vizsgálati forgalomba.00 V, léptető 0.Feszültség beállítási tartomány : 9.2 PC kapcsolat A teszter csatlakoztassa a számítógép segítségével egy kijelölt USB-TTL kábel (légi aljzatok) Megjegyzés : 1)a Pozitív, mind a negatív kapcsolatok nem kellene fordítani. grafikonok, kalibrálás, firmware frissítés, valamint a vizsgálati forgalomba. LCD kijelző : feszültség, áram, idő, kapacitás, stb. Feszültség beállítási tartomány : 9.Teszt üzemmód DSC : a teszter lehet merítse le az akkumulátort egy állandó áram pedig automatikusan leáll, amikor a vizsgálati feszültség alatt eléri a beállított értéket. Bemeneti feszültség : AC-110 V 2. Feszültség mérés : 0.01 Egy (a mentesítés akku alacsonyabb, mint a 24 V max áram 5 A) 4.00 V, léptető 0.1 Akkumulátor csatlakozó, csatlakoztassa az akkumulátort, hogy a két antenna csatlakozója az előlapon a teszter.Négy sor : feszültség, valamint az aktuális csatorna külön a magas vizsgálati pontosság; LCD kijelző : feszültség, áram, idő, kapacitás, stb;PC csatlakozás : a teszter csatlakozhatunk egy számítógép segítségével egy kijelölt USB-TTL kábel további funkciók, mint pl. Jelenlegi mérési : 0.5%;Kapacitás felismerés : 100 Ah, 0. 2) Mindig használja a teszter belül a megengedett tartományon. Négy sor : feszültség, valamint az aktuális csatorna külön a magas vizsgálati pontosság 9.Tartalmazza : 1 x EBD-B10 H Akkumulátor Kapacitás Teszter tartozékokkal.50-10 A, léptető 0.00 V, léptető 0. A teszter célja a kapacitás teszt 12-72 V akkumulátor csomag. Teszt üzemmód DSC : a teszter lehet merítse le az akkumulátort egy állandó áram pedig automatikusan leáll, amikor a vizsgálati feszültség alatt eléri a beállított értéket. Kisütési áram tartomány : 0.Nem megfelelő csatlakoztatása megrongálhatja a teszter.01 V;Feszültség mérése : 0.Csatlakozás minta : 3.Az Ólom-sav Lítium Akkumulátor Kapacitás Tesztelő tervezett kapacitás teszt 12-72 V akkumulátor csomag.50-10 A, léptető 0. Kapacitás felismerés : 100 Ah, 0.