MIDINI Napenergia állólámpa Egyetlen Termék 12 LED-es Világító Pontot. Solar Kültéri Lámpa, Kültéri Vízálló Földi Táj Világítás, Alkalmas 4 Darab kertben Udvaron részeket (Fehér)
  • Legutóbbi

MIDINI Napenergia állólámpa Egyetlen Termék 12 LED-es Világító Pontot. Solar Kültéri Lámpa, Kültéri Vízálló Földi Táj Világítás, Alkalmas

HUF 3240.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Küldünk önnek egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék.Egyes esetekben, akkor cserélje ki vagy javítsa meg.Vízálló kivitel-A szabadtéri napelem fény készült ABS anyagból, amely alkalmas kültéri használatra.A beépített vízálló gumi gyűrű hatékonyan különíteni víz, köd, valamint meghosszabbítja az életet, a fény.Ez a munka általában még a zord időjárás mint pl. eső, hó, fagy, stb.Automatikus be/ki-napelemes kerti lámpák fényérzékeny, automatikusan képes érzékelni a fény forrása, automatikusan bekapcsolja a sötétben, vagy este, automatikusan kapcsolja ki a nap, vagy a fényes területeket. (Kérem, kapcsolja a villanyt a vissza, ha az első használat).Hosszabb munkaidő-minden napenergia emelet lámpa 12 LED-es világító pontot, amely fényesebb fény.Beépített 600m Ah újratölthető Ni-MH akkumulátor, amely világít egész éjjel a teljes feltöltés után. (Töltés, valamint a munkaidő szerint változik az időjárás-változások).Könnyen telepíthető-csatlakoztassa a lámpaoszlop, hogy a szabadtéri földre a fény, a kapcsolót, majd nyomja meg a lámpaoszlop a földbe. (Ha túl kemény a föld, kérjük, ásd ki a gödröt, a karót első.Ne közvetlenül használd a karót, hogy elérje a nehéz kalapácsot, ellenkező esetben a termék sérült.).Fény sehol-solar táj lámpák biztosítják a tökéletes megvilágítás a udvarok, kertek, udvarok, pázsit, járdák, folyosók, hangsúlyozva, az egyedi stílus, a haza bemutató a dekoráció.Csak tedd a hely, ahol éjszakai világítás van szükség lehet használni, kábelezés nélkül.MIDINI napenergia állólámpa egyetlen termék 12 LED-es világító pontok, napenergia lemez fény kültéri vízálló udvar táj fény, alkalmas udvar fedélzeten gyep, udvar, folyosó, ha ön kap egy nem-világító termék, kérem, ne aggódj.Miután a termék kap napfényt, automatikusan átalakítja energiává.Fehér, sárga.Lehet, hogy a színes fények hozza meg a harmónia, illetve a romantika.