A szék Lábát Kiterjed 8 Db Kerek Barna Szilikon Szék Lába Caps Csúszásmentes Szilikon Éreztem, Bútor, Párna Sima Mozgó Asztal Láb Kiterjed a Szék Lábát Védelmezők számára Védi a Padlót a Karcolások (Közepes)
  • Legutóbbi

A szék Lábát Kiterjed 8 Db Kerek Barna Szilikon Szék Lába Caps Csúszásmentes Szilikon Éreztem, Bútor, Párna Sima Mozgó Asztal Láb Kiterjed

HUF 11137.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Alkalmazandó méret tartomány】 Kerek, Közepes méret : kerek lábak átmérője 30-45mm(1.18-1.77 "),valamint a négyzet láb oldalon hossza 22-34 mm(0.87-1.34"),valamint az egyéb formák a lábát, hogy a tartományok 88-136 mm(3.46-5.35")a kerülete.Kerek kis méret : A kerek lábak átmérője 19-30mm(0.75-1.18 "), valamint a négyzet láb oldalon hossza 14-22 mm(0.55-0.86"), valamint az egyéb formák a lábát, hogy a tartományok 56-88mm(2.2-3.46")a kerülete. 【Kiváló design】 A szilikon asztal, szék lábát kiterjed tartalmaznak, csúszásmentes részecskék, valamint a szilikon lábon fedezi fel vannak szerelve éreztem, párna, hogy az alját több kopásálló, ami lehet, hogy a szék slide könnyen a padlóra, károsodás nélkül, csökkenti a zajt, karcolások. 【Magas minőségű anyagok】 A szék lábát padló védelme kiterjed készülnek a kiváló minőségű szilikon, EVA, s úgy érezte anyagok, amelyek a tartós, vízhatlan, rugalmas, használható sokáig. 【Könnyen használható】 Ezek a szilikon asztal, szék lábát kiterjed lehet telepíteni, szerszám nélkül.Teljes rugalmasság, szorosan illeszkednek az asztal, a szék lába a csomagolás, nem könnyű leesni, nem befolyásolja a szépség, a bútorok.Ők pedig könnyen tisztítható egyszerűen öblítés vízzel, többször is használhatóak. 【Széles körű alkalmazását】 Szilikon asztal, szék lábát burkolatok Magas elasztikus tulajdonságait, valamint alkalmasak a különböző formájú bútorok lába.Lehet használni asztalok, székek, kanapé, szekrény, dohányzó asztal, ágy, öltözködés, táblázatok, stb. hatékonyan védi a padlót, csökkenti a zajt, valamint stabilizálja a lábát a szék.