GVIEWIN Bundle - Kompatibilis iPhone 13 Pro [Beépített képernyővédő fólia] az Esetben (Seasalt/Kék) + tok AirPods Pro (sötétkék) (2 Elem Csomag)
  • Legutóbbi

GVIEWIN Bundle - Kompatibilis iPhone 13 Pro [Beépített képernyővédő fólia] az Esetben (Seasalt/Kék) + tok AirPods Pro (sötétkék) (2

HUF 5532.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[All-Round Védelem] Fényes kompakt design Air Pods Pro borító készült, magas minőségű kemény TPU anyag, nyújt teljes védelmet az ujjlenyomat, csepp, karcos vagy dudorok. [Easy Access] Ez a két darab esetben könnyen nyit-zár.Pontos kivágások ajánlat gyors hozzáférést biztosít a setup gombot annak biztosítása érdekében, egyszerű párosítás eltávolítása nélkül az ügyet. [Akadálymentes Charging] a slim design, ez a márvány Air Pods Pro fedezze támogatja mind a vezetékes, mind & vezeték nélküli töltés.Elülső jelzőfény látható során a felelős. [Beépített képernyővédő fólia] GVIEWIN Aurora+ az Esetben, beépített érintésérzékeny, valamint anti-semmiből képernyővédő fólia védi a képernyőt a karcolásoktól. (Megjegyzés : Kérjük, távolítsa el a többi képernyő védő a képernyő előtt alkalmazása ebben az esetben). [Átfogó Védelmet] erdeifenyő kemény polikarbonát, puha, rugalmas TPU, ez a dual-layer esetben rendelkezik, 360° - os teljes test lefedettség védelem, ami szintén könnyű telepíteni, vagy eltávolítani.