XWDQ Wc Polc 2-Tier,helytakarékos Kozmetikai Tároló Fenti Sarokban Emelet Szekrény Rack Szekrény, a Fürdőszobában Mosógép, Wc, Fürdőszoba (Szín : Fekete+Fa, Mérete : 59.111.422 a)
  • Legutóbbi

XWDQ Wc Polc 2-Tier,helytakarékos Kozmetikai Tároló Fenti Sarokban Emelet Szekrény Rack Szekrény, a Fürdőszobában Mosógép, Wc, Fürdőszoba

HUF 12717.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

A réteges tárolás jól szervezett, valamint a vissza-ellenes tartozó keresztfa megakadályozza az elemek által okozott baleset esetén elhelyezés. 【Könnyen összeszerelhető】 Ez a wc állvány könnyen telepíthető. ez a wc-polc válhat egy fontos része a különböző lakberendezési.Könnyen összeszerelhető : Ne hagyd magad, szédül, mert ez a wc állvány könnyen telepíthető.A mellékelt rögzíti, hogy rögzítse a készüléket a falhoz hozzá a stabilitás. 【Robusztus, tartós】 A wc polc készült vastag lemezek, amelyek erős, stabil, könnyen tisztítható, a megvastagodott acél váz erős, stabil, erős, nem könnyen dönthető, színes opcionális helymegosztást alkalmas a különböző terek, vastagabb keret, növelje az egyensúlyt az elhelyezés , Erős teherbírás.A szín a termék egy bizonyos színt különbség miatt a forgatás helyszínén, a képernyő hatása, hogy a monitor.