Kutya Kezét Dobó Játék Launcher Labdát , Visszahúzható Kötél Heveder Kutya Puzzle Labda, Terelés Labda a Játék Moláris ,Kutya Ajándék Közepes vagy Nagy Kutya.
  • Legutóbbi

Kutya Kezét Dobó Játék Launcher Labdát , Visszahúzható Kötél Heveder Kutya Puzzle Labda, Terelés Labda a Játék Moláris ,Kutya Ajándék

HUF 1483.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

{Multi-funkciós Kézi indító pet labdát}Ez egy kisállat játék interaktív kisállat játék, állítsa be a az automatikus behúzható kéz dobott labdát, pet yo-yo, fogcsikorgatás labdát, illetve más funkciók.Ez is növeli a boldogság a kutyák, enyhíti a szorongásos, a napi unalom. {Behúzható kötél heveder kutya dobó labdát}A labdát launcher kézzel, egy beépített, visszahúzható kötél, ami rögzítve, a középső ujj a tulajdonos keresztül a puha, kerek csat másik végén a kötelet.Miután spinning, majd beletenni a labdát, hozd ide a kutya figyelmét , hogy a kutya lekéri a labdát,Növeli öröm, a kutya, meg a család. {Magas minőségű anyagból}Kézilabda fogad el TPR+ABS anyag, környezetvédelmi, egészségügyi.Masszív, tartós, nem könnyű sérülés, könnyen kezelhető, használható sokáig, hogy vonzza a móka kutya játék. {Moláris labdát funkció}A kisállat játék labdát lehet használni, mint egy moláris labdát, ha a kutya.A középső része a moláris labda teljesen körülvett, puha moláris domború pontokat, különböző méretben.A pet fogkrém vagy élelmiszer csalik lehet maszatos a domború pontokat, hogy segítsen, hogy a kutya teljesen tiszta az élelmiszer-maradékot, majd a szennyeződés a metszőfogak, fehér fogak, szemfogak. {Képzés a kutya reakció képesség} a folyamat kölcsönhatásban áll a tulajdonos Által beletenni, lekérdezése a kutya labda játék ,ez is növeli a kapcsolat az emberek között, valamint háziállatokat is kezeli a kutya testét, hogy javítsa a fizikai állóképesség.A játékok is gyakorolja ezt a reakció képességet, a kutya.Ajánlott, hogy a kutya 30 perc játék.