iStorage diskAshur M2 – PIN hitelesített, Hardver titkosított USB 3.2 Hordozható SSD. Ultra-Gyors, FIPS-Kompatibilis, Masszív & Hordozható. (500GB)
  • Legutóbbi

iStorage diskAshur M2 – PIN hitelesített, Hardver titkosított USB 3.2 Hordozható SSD. Ultra-Gyors, FIPS-Kompatibilis, Masszív & Hordozható.

HUF 26595.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Könnyen használható, Egyszerűen adjon meg egy 7-15-jegyű PIN-kódot hitelesítésére, illetve használni, mint egy normál hordozható SSD.Ha a meghajtó le van választva, minden adat titkosított AES-XTS 256-bites hardveres titkosítás (nem szoftver szükséges).Masszív, Ütésálló & Crushproof A disk Ashur M2-es, rendkívül masszív, fennmaradt egy csepp akár 4m-ra egy beton felületre.A meghajtó is crushproof, ellenáll a súly 2,7 tonnás járművet.Nem kell aggódni a kiömlött A meghajtó IP68 akkreditációs azt jelenti, hogy túl fogja élni merítve alatt 1,5 m a vízben 30 percig tekinteni, illik ahhoz, hogy ellenálljon a por, kosz, homok.Slim & letisztult design, Könnyű, kisebb, mint a méret a telefont, így ez az ultra-hordozható.Súlya : 86 g (a hüvely felszerelt), Súlya 65 gramm. (anélkül, hogy ujja).Át a fájlokat a másodperc Villám gyorsan visszafelé kompatibilis USB-3.2 adatátviteli sebességet.Akár 370 MB/s olvasási sebesség Akár 370 MB/s Írási sebesség.A disk Ashur M2 PIN hitelesített, hardver titkosított SSD-nek van egy új, ultra-hordozható, masszív, karcsú kialakítás, amely a legfejlettebb biztonsági attribútumok, hogy i Storage ismeretes.