Fordult Támogatás, Beteg Fordult Eszköz, Láb Pozicionáló Párna, Fordult Készülék ágyhoz kötött Betegek, Anti - Felfekvés Ápolási Pad, Fogyatékosság Aids, Fordítsa Készüléket Idős (Szín : Egy)
  • Legutóbbi

Fordult Támogatás, Beteg Fordult Eszköz, Láb Pozicionáló Párna, Fordult Készülék ágyhoz kötött Betegek, Anti - Felfekvés Ápolási Pad,

HUF 14972.85

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Termék anyaga : magas minőségű injekció szivacs belsejében használt, ami nem lesz torz után hosszú távú használatra.Egy bizonyos fokú puha megakadályozhatja, hogy idős lábát sérülést vagy kellemetlenséget. ★ Könnyű forgás : A lábát, a párna lehet emelni a lábaid, ha pihen, hogy biztosítja a kényelmes támogatást.Az emelt láb ékek enyhíti a kellemetlen nyomás a térd -, csípő-vagy alsó részén.Emelt párnák is elősegíti a vérkeringést, enyhíti a duzzanat, a fájdalom, fáradtság. ★ Biztonság : A láb párna alkalmas elhízott betegek, általános érzéstelenítés, illetve egyéb kognitív diszfunkció, végtag motoros működési zavarok, agyműtétet, gerinc műtét, illetve más betegek nagy mennyiségű forgatás. ★ Csökkenti a változó mosás : rendet ruha/lap, a tiszta test, új pelus, csökkenti a kiválasztás nehézségei, amikor forgalomba a bili, könnyen változtatni testtartást, csökkenti a felfekvések, valamint enyhíti a szenvedést, a betegek. ★ Széles körű alkalmazás : alkalmas elhízott betegek, általános érzéstelenítés, illetve egyéb kognitív diszfunkció, végtag mozgását zavarok, agyműtétet, gerincsebészet, illetve más, comb műtét, pihenés, stb. az idősek, a végtagjait, vádli izmait, valamint egyéb fizikai feltételek, valamint a gyenge, vagy sérült bénulás, sérülés.Vigyázz magadra, vagy betegek, akik már áll egy ideje.Ez egy alapvető eszköz a haza/ kórházi ellátást.Szín : A.