Rozsdamentes Acél Eszköz Tálcákat Heveder Kezelni 8,5 x 3 x 1.5. Katéter Tálcák Szervező Jogosult a Fedél 8 1/2 x 3 x 1 1/2. Sebészeti, Fogászati Eljárás Tálcák. Acél Tál Fedő.
  • Legutóbbi

Rozsdamentes Acél Eszköz Tálcákat Heveder Kezelni 8,5 x 3 x 1.5. Katéter Tálcák Szervező Jogosult a Fedél 8 1/2 x 3 x 1 1/2. Sebészeti,

HUF 3280.50

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kialakított nélkül varrás, amely lehetővé teszi a könnyű tisztítást.ALKALMAZÁS : Műszer tálcák használják sterilizáló, tárolására vagy szállítására eszközök műtét.MAGAS MINŐSÉG : Ezek a tartós tálcák épített nagy teljesítményű 18-8, rozsdamentes acél valamint a végzett biztosít tartós felület.A fém tálcát hulladék eszközök erős, tartós, higiénikus, könnyen megtisztítani, csak kézzel mossa a tálcákat.KÖNNYEN tisztítható : Orvosi tálcák jól csiszolt, egészségügyi, valamint könnyű tisztítani, majd fertőtleníteni, majd autoclavable így ideális a műtét központok, kórházak, laboratóriumok.Rozsdamentes Acélból készült, Varrat nélküli Hangszer & Katéter Tálcák 8 1/2 hüvelyk x 3 inch x 1 1/2 hüvelyk Anyaga : Rozsdamentes Acél orvosi műszer tálca épített, magas minőségű rozsdamentes acélból készült, masszív, nem könnyű, hogy az öregedés, az, hogy biztosítsa a maximális erő, a tartósság, hosszú, tartós használat.Ha nem teljesen elégedett a vásárlás el, hogy velünk mi lesz, hogy ez nem igaz.A tálca egy ajak, majd a fedelet a heveder kezelni, hogy az összes elem, folyadék, eszközök biztonságos.Varrat nélküli, higiénés, rozsdamentes acél műszer tálcák ragyog egy polírozott kivitelben.A tálca magas ajak őrök ellen kiömlik, biztosítja a tartalmát a tálcát.A tálca könnyen eltávolítható tisztítására, valamint sanitizing.Minden egyes darab készült egy nagyon pontos, kiegyensúlyozott design, hogy a kezelés, tisztítása könnyű.