Lineco 8x10 Fekete Múzeum Levéltári Tároló Doboz, Csepp Front Design. 8 1/2 × 10 1/2 x 1 1/2-ben. Sav-Ingyenes Fém Szélén. Védi a Kép a hosszú Élettartam, a Rendezés a Fényképek vagy Dokumentumok, Kézműves, DIY.
  • Legutóbbi

Lineco 8x10 Fekete Múzeum Levéltári Tároló Doboz, Csepp Front Design. 8 1/2 × 10 1/2 x 1 1/2-ben. Sav-Ingyenes Fém Szélén. Védi a Kép

HUF 2320.65

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Magas minőség : Levéltári anyag létre, made in USA.Lineco vezető, megbízható márka, a levéltári, illetve magas minőségű művészeti, fotózás, majd keretezés kellékek.Hosszú élettartam : Savas, levegőben lévő szennyező anyagok, a fény, a földet támadás a féltve őrzött vagyon okozza, hogy romlik, elhalványul, majd elszíneződik.Lineco dobozok, beleértve ezt a dobozt, segíts harcolni ellenük.Tökéletes megoldás : Nagy használata, dokumentumok, fájlok, ujjlenyomat, fénykép, art.Ez a tároló doboz fogja a vagyon nagy ellátás, valamint a minőség.Növeli a hosszú élettartam, élettartam, valamint az, hogy a tételek.Beleértve, ruhák, régi termékek, mint a baseball-kártya, üdülési, szülinapi képeslapok, jegyzetek, stb.Csepp front design : Készült fém szegély építése a sarkok.A fedél nem jön le a csepp-front design, ami azt jelenti, szuper könnyű csúsztassa az ujjlenyomatok, stb ki-be.Ez a doboz, savmentes, lignin-ingyenes, készült 60 pont testület.A sarkok fém élű további erőssége, tartóssága.